Obilje agro - noviteta na najvećem sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji

11. Međunarodni sajam inovacija AGRO ARCA ove će godine U Gradu Karlovcu okupiti će izlagače – inovatore iz Hrvatske i svijeta, s brojnim premijernim rješenjima u funkcionalnom, dizajnerskom i sadržajnom segmentu u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji.

Bogati inovatorski sadržaj ovogodišnjeg sajma, svi zainteresirani posjetitelji moći će besplatno razgledati od 25. do 27. travnja 2019. u Domu oružanih snaga Republike Hrvatske Zrinski u Karlovcu. Osim besplatnog ulaza na Agro Arcu, Udruga inovatora Hrvatske i Grad Karlovac, organizatori ove međunarodne izložbe inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja , Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pripremaju bogat program, sadržaje, ali i brojne degustacije koje donose domaći i inozemni izlagači. Ova sajamska priredba također već tradicionalno, pa tako i ove godine, donosi i obilje agro - noviteta i inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji.